Προϊόντα ιδανικά για το ‘Γέμισμα’ και την λείανση των ρυτίδων

  • Διόρθωση των λεπτών γραμμών και επιφανειακών ρυτίδων (‘πόδι της χήνας’, μετωπιαίες γραμμές συνοφρυώματος, περιστοματικές γραμμές), θεραπεία στην δακρυγόνο περιοχή κάτω από το μάτι.
  • Πλήρωση των μεσαίων έως βαθύτερων ρινοχειλικών πτυχών, λείανση των περιοχών με ρυτίδες και χαλάρωση, των γενειοχειλικών πτυχών (γραμμές ‘μαριονέτας’), των ρυτίδων στα μάγουλα και της περιοχής των κροτάφων, μείωση της ρινικής καμπύλης ή ανόρθωση της άκρης της μύτης, αναδιαμόρφωση του λοβού.
  • Αναζωογόνηση των χεριών συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας απώλειας όγκου στο πίσω μέρος των χεριών.

Ως αποτέλεσμα της φυσικής πορείας της γήρανσης, το δέρμα χάνει τη φυσική ελαστικότητά του και παρατηρούμε τις πρώτες ρυτίδες στην επιφάνειά του. Με την πάροδο του χρόνου οι ρυτίδες γίνονται βαθύτερες και μετατρέπονται σε αντιαισθητικές γραμμές. Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα, το πρόσωπο να αρχίζει να φαίνεται κουρασμένο, χαλαρό και λιγότερο ακτινοβόλο. Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην διαδικασία της γήρανσης!

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ‘ΠΛΗΡΩΣΗΣ’ (FILLER) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Η σειρά προϊόντων STYLAGE® Classic είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώνει την όψη των επιφανειακών γραμμών (STYLAGE® S) καθώς και των μέτριων έως σοβαρών ρυτίδων (STYLAGE® M και L).

Μετά από μια προσεκτική εξατομικευμένη ανάλυση του προσώπου, ο ιατρός θα είναι σε θέση να προσδιορίσει ποιο θα είναι το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό πρόγραμμα STYLAGE® με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες, την κατάσταση του δέρματός σας, την ηλικία σας, τον τρόπο ζωής σας και το βάθος των ρυτίδων.

Αντενδείξεις, συστάσεις και προφυλάξεις κατά τη χρήση: συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την θεραπεία.

 

STYLAGE® Σύνθεση Συγκέντρωση Όγκος Βελόνες Βάθος έγχυσης (ένεσης)              Διάρκεια
S Διασταυρούμενη σύνδεση Υαλουρονικού Οξέος
Τεχνολογία ‘IPN-Like’ +
Μαννιτόλη
Υπάρχει, επίσης και με 0,3% Λιδοκαίνης
16 mg/g 2 x 0,8 ml 30 G1/2 Επιφάνεια του δέρματος έως μεσοχόριο               ≈ 9 μήνες
M Διασταυρούμενη σύνδεση Υαλουρονικού Οξέος
Τεχνολογία ‘IPN-Like’ +
Μαννιτόλη
Υπάρχει, επίσης και με 0,3% Λιδοκαίνης
20 mg/g 2 x 1 ml 30 G1/2 Μέσο έως το ‘εν τω βάθει’ χόριο              ≈ 12 μήνες
L Διασταυρούμενη σύνδεση Υαλουρονικού Οξέος
Τεχνολογία ‘IPN-Like’ +
Μαννιτόλη
Υπάρχει, επίσης και με 0,3% Λιδοκαίνης
24 mg/g 2 x 1 ml 27 G1/2 ‘Εν τω  βάθει’ χόριο             ≈ 12 μήνες

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν , δηλώστε ενδιαφέρον και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της cosmedical θα επικοινωνήσει μαζί σας!