Προϊόντα ιδανικά για την ηλικία των 45 ετών και άνω.
Αντιγηραντική και Συσφικτική δράση.

Στην ηλικία των πενήντα, οι γυναίκες εισέρχονται σε μια νέα φάση της διαδικασίας της γήρανσης υπό την επίδραση της φυσικής μείωσης των επιπέδων των ορμονών στο σώμα τους κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εμμηνόπαυσης. Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα και θεραπείες για την καταπολέμηση των επιδράσεων της γήρανσης στο δέρμα με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, για να έχετε μακροπρόθεσμα φυσικά αποτελέσματα. Τι συμβαίνει με το δέρμα μιας γυναίκας 50 ετών;

Το δέρμα γίνεται αισθητά λεπτότερο και πιο εύθραυστο. Χάνει, επιπλέον, την ελαστικότητα και το υποκείμενο λίπος, κάτι που προκαλεί βαθύτερες ρυτίδες και βαθουλώματα σε διάφορες περιοχές του προσώπου τα οποία γίνονται όλο και πιο εμφανή. Το δέρμα γίνεται, επίσης, ξηρότερο. Ορισμένες περιοχές μπορεί να επηρεαστούν ιδιαίτερα, ιδίως στις περιοχές των κροτάφων, στα μάγουλα, στο κάτω μέρος του προσώπου, στον λαιμό και στα χέρια.

Ποιό προϊόν της σειράς STYLAGE® είναι το ιδανικό για εσάς;

‘Γέμισμα’ και λείανση των ρυτίδων

Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιο από τα προϊόντα της σειράς STYLAGE® θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς (STYLAGE® S, M ή L) ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες, το βάθος των ρυτίδων, το είδος και το πάχος του δέρματός σας. Η πλήρωση (όγκος) και η λείανση του δέρματος είναι άμεση με την χρήση των προϊόντων της σειράς STYLAGE®, με διάρκεια περίπου ενός έτους (1).

Διόρθωση και ενίσχυση των χειλιών

Το STYLAGE® Special Lips είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη λεπτή, ευαίσθητη περιοχή. Σε μια και μόνη συνεδρία, μπορεί να τελειοποιήσει το σχήμα του στόματός σας, να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών γύρω από την περιοχή των χειλιών και να αποκαταστήσει την νεανικότητα και την πληρότητα (όγκο). Για μια πιο άνετη διαδικασία, το STYLAGE® Special Lips διατίθεται επίσης με τοπικό αναισθητικό, με λιδοκαίνη. Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα, απαλά, υγιή και καλά ενυδατωμένα χείλη.

Σύσφιξη και επαναπροσδιορισμός του προσώπου

Το νεανικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από αρμονία και ισορροπία. Η απώλεια όγκου των χαρακτηριστικών του προσώπου συμβάλλει σημαντικά στην γήρανσή του. Τα υψηλής πυκνότητας gels που προσδίδουν όγκο χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχουν, όπως το STYLAGE® XL και / ή το STYLAGE® XXL, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαταστήσουν την πληρότητα των ιστών του προσώπου που έχει μειωθεί με την πάροδο του χρόνου σε περιοχές με βαθουλώματα όπως οι κρόταφοι, τα μάγουλα, το οβάλ του προσώπου και το πηγούνι. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας, το δέρμα σας θα φαίνεται πιο απαλό, λείο και σφριγηλό, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας μια αναζωογονημένη όψη και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Ενυδατώστε το αφυδατωμένο και κουρασμένο στην όψη δέρμα

Αυτή η προληπτική θεραπεία περιλαμβάνει την λήψη μιας σειράς μικροεγχύσεων (μικρο-ενέσεων) του STYLAGE® Hydro και / ή του STYLAGE® HydroMax στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με πολύ λεπτές βελόνες έτσι ώστε το δέρμα σας να διατηρείται καλά ενυδατωμένο από  μέσα. Το δέρμα σας θα ανακτήσει τη φυσική του λάμψη και ζωντάνια.

Αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα (1)

Μια μελέτη έδειξε ότι το 80% των ασθενών που έλαβαν τη θεραπεία STYLAGE® XXL εμφάνισαν ορατή βελτίωση στον όγκο του προσώπου (2).

(1). Αναδρομική, πολυκεντρική, ανοιχτή, μη ελεγχόμενη μελέτη των προϊόντων STYLAGE® με ένα χρόνο παρακολούθησης – Στοιχεία από τα Laboratoires Vivacy.

(2). Αυτή η προοπτική, πολυκεντρική, μη συγκριτική κλινική παρακολούθηση του STYLAGE®® XXL διεξήχθη από 11 γιατρούς κατά τη διάρκεια 18 μηνών. 74 ασθενείς υποβλήθηκαν σε θεραπεία για την ενίσχυση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου του προσώπου, που χορηγήθηκε σε μία και μόνο συνεδρία. Μια θεραπεία επαφής επιτράπηκε έως και 90 ημέρες μετά την αρχική έγχυση (ένεση). Κριτήρια για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας: Η απώλεια του όγκου του προσώπου βαθμολογήθηκε από τον γιατρό και τον ασθενή με βάση την Κλίμακα Απώλειας Όγκου του Προσώπου (FVLS) από το 1 έως το 5 (5 = σοβαρή απώλεια όγκου), συνολική αισθητική βελτίωση που υπολογίζεται με βάση την κλίμακα Global Aesthetic Improvement (GAIS), την ικανοποίηση των γιατρών και των ασθενών. Παρακολούθηση ασθενών στις 1-3, 6, 12 και 18 μήνες μετά την έγχυση (ένεση).