Προϊόντα ιδανικά για την ηλικία των 25-35 χρονών.
Ενυδατική Δράση και Λάμψη στο δέρμα.

 

Το πρώτο σημαντικό βήμα κατά της Γήρανσης

Οι θεραπείες κατά της γήρανσης δεν προορίζονται αποκλειστικά για τους ηλικιωμένους.

Σήμερα, υπάρχουν καινοτόμοι και αποτελεσματικοί τρόποι για τους νέους έτσι ώστε να διατηρούν το δέρμα τους υγιές, να αποτρέπουν ή να καθυστερούν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, διατηρώντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Στα 20, το δέρμα είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, εύπλαστο λόγω της άφθονης ελαστίνης, περισσότερο φωτεινό και ακτινοβόλο λόγω της νεανικότητας του προσώπου και ο ρυθμός της κυτταρικής ανανέωσης βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα.

Ωστόσο, με το συνδυασμό του καθημερινού στρες, την κούραση της ταραχώδους ζωής, της κακής διατροφής και μερικών άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων (π.χ. συνεχής έκθεση στον ήλιο, ρύπανση, αλλαγές θερμοκρασίας κλπ.), το δέρμα μπορεί να είναι επιρρεπές σε ξεσπάσματα ακμής και ξηρότητα καθώς και πρόωρη ανάπτυξη λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Για την προληπτική φροντίδα του, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρείτε το νεανικό δέρμα καλά ενυδατωμένο και να το προστατεύετε από την περιβαλλοντική βλάβη καθώς και από την βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Ποίες είναι οι περιοχές της θεραπείας;

Τα πρώτα ορατά σημάδια της γήρανσης

Οι περιοχές στις οποίες είναι ορατά τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι οι λεπτές και ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη καθώς και η περιοχή μεταξύ των φρυδιών (STYLAGE® S ή STYLAGE® M).

Τα βαθουλώματα και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν, επίσης, κάποια από τα πρώτα σημάδια γήρανσης (STYLAGE® S).

Θαμπό και ξηρό δέρμα

Αυτή η προληπτική θεραπεία εμπεριέχει μια σειρά από μικρο-εγχύσεις (μικρο-ενέσεις) με το STYLAGE® Hydro και/ή το STYLAGE® HydroMax(1) στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ με την χρήση πολύ λεπτών βελονών έτσι ώστε να διατηρηθεί το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης. Το δέρμα θα ξαναβρεί την χαμένη του, φυσική ακτινοβολία, λάμψη και ζωτικότητα.

Μορφολογικές ατέλειες

  • Λεπτά ή ανομοιογενή χείλη (STYLAGE®Special Lips),
  • Ασύμμετρα μάγουλα και ζυγωματικά (STYLAGE®L, XL ή XXL)
  • Ρινικές ανωμαλίες: καμπυλωτή μύτη, με μυτερή άκρη, προεξέχων κύρτωμα καθώς και μετατραυματικές ή μεταγχειρουργικές ανωμαλίες.

Ανωμαλίες (Ατέλειες) στην επιφάνεια του δέρματος

Ουλές και σπυράκια ακμής, γρατζουνιές και τρύπες που έχουν προκληθεί από την ακμή: αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την έγχυση του gel STYLAGE® κάτω από το κοίλωμα της ουλής έτσι ώστε να ανορθώνεται το δέρμα και η επιφάνεια του δέρματος να είναι πιο λεία και ομοιόμορφη (ομοιογενής).