Προϊόντα ιδανικά για την ηλικία των 35-45 ετών.
Προληπτική αντιγηραντική δράση.

Μετά την ηλικία των τριάντα, η παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος (το οποίο υπάρχει, σε φυσική μορφή, στο χόριο) αρχίζει να μειώνεται.

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και γίνεται ορατά πιο ξηρό, με αποτέλεσμα το τόνισμα (έμφαση) των γραμμών έκφρασης (‘πόδι της χήνας’, ρυτίδες στο μεσόφρυο, μετωπιαίες γραμμές) που σχετίζονται με τα πρώτα σημάδια της χαλάρωσης του δέρματος (‘πεσμένα’ βλέφαρα, ρυτίδες στο άνω χείλος, απώλεια της γραμμής του πηγουνιού) και εξασθένηση των στηρικτικών ιστών (‘βαθουλώματα’ κάτω από τα μάτια, πιο βαθιές ρινοχειλικές πτυχές).

Ποιό προϊόν της σειράς STYLAGE® είναι ιδανικό για εσάς;

Γέμισμα και λείανση των ρυτίδων

Η πλήρωση (όγκος) και η λείανση του δέρματος είναι άμεση με την χρήση των προϊόντων της σειράς STYLAGE®, με διάρκεια περίπου ενός έτους (1). Η σειρά STYLAGE® αποτελείται από προϊόντα που προορίζονται για τη θεραπεία όλων των τύπων ρυτίδων για μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη θεραπεία προσώπου. Ο γιατρός σας, θα μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο προϊόν της σειράς STYLAGE® θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς (STYLAGE® S, M ή L) ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες, το βάθος των ρυτίδων καθώς και τον τύπο αλλά και το πάχος του δέρματός σας.

Διόρθωση και ενίσχυση των χειλιών

Το STYLAGE® Special Lips είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη λεπτή, ευαίσθητη περιοχή. Σε μια και μόνη συνεδρία, μπορεί να τελειοποιήσει το σχήμα του στόματός σας, να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών γύρω από την περιοχή των χειλιών και να αποκαταστήσει την νεανικότητα και την πληρότητα (όγκο). Για μια πιο άνετη διαδικασία, το STYLAGE® Special Lips διατίθεται επίσης με τοπικό αναισθητικό, με λιδοκαίνη. Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα, απαλά, υγιή και καλά ενυδατωμένα χείλη.

Σύσφιξη και επαναπροσδιορισμός του προσώπου

Το νεανικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από αρμονία και ισορροπία. Η απώλεια όγκου των χαρακτηριστικών του προσώπου συμβάλλει σημαντικά στην γήρανση του προσώπου. Τα υψηλής πυκνότητας gels που προσδίδουν όγκο χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχουν, όπως το STYLAGE® XL και / ή το STYLAGE® XXL, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαταστήσουν την πληρότητα των ιστών του προσώπου που έχει μειωθεί με την πάροδο του χρόνου σε περιοχές με βαθουλώματα όπως οι κρόταφοι, τα μάγουλα, το οβάλ του προσώπου και το πηγούνι. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας, το δέρμα σας θα φαίνεται πιο απαλό, λείο και σφριγηλό, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας μια αναζωογονημένη όψη και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Ενυδατώστε το ξηρό και κουρασμένο στην όψη δέρμα

Αυτή η προληπτική θεραπεία περιλαμβάνει την λήψη μιας σειράς μικροεγχύσεων (μικρο-ενέσεων) του STYLAGE® Hydro και / ή του STYLAGE® HydroMax στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με πολύ λεπτές βελόνες έτσι ώστε το δέρμα σας να διατηρείται καλά ενυδατωμένο από  μέσα. Το δέρμα σας θα ανακτήσει τη φυσική του λάμψη και ζωντάνια.

Αποδεδειγμένη Κλινική Αποτελεσματικότητα

97%

Μια μελέτη έδειξε ότι το 97% των ασθενών που χρησιμοποίησαν κάποιο από τα προϊόντα της σειράς STYLAGE® έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τη θεραπεία σε 12 μήνες.