Δραστήριος, Αποφασιστικός και με Αυτοπεποίθηση

Μετά την ηλικία των τριάντα, η παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος (το οποίο υπάρχει, σε φυσική μορφή, στο χόριο) αρχίζει να μειώνεται.

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και γίνεται ορατά πιο ξηρό, με αποτέλεσμα το τόνισμα (έμφαση) των γραμμών έκφρασης (‘πόδι της χήνας’, ρυτίδες στο μεσόφρυο, μετωπιαίες γραμμές) που σχετίζονται με τα πρώτα σημάδια της χαλάρωσης του δέρματος (‘πεσμένα’ βλέφαρα, ρυτίδες στο άνω χείλος, απώλεια της γραμμής του πηγουνιού) και εξασθένηση των στηρικτικών ιστών (‘βαθουλώματα’ κάτω από τα μάτια, πιο βαθιές ρινοχειλικές πτυχές).

Αρρενωπότητα στα χαρακτηριστικά του προσώπου

Όσο περισσότερα είναι τα αρρενωπά (αρσενικά) χαρακτηριστικά του προσώπου τόσο πιο σίγουροι και ελκυστικοί θα αισθάνεστε. Κι αυτό θα φαίνεται στο πρόσωπό σας.

Ανάλογα με το υπάρχον προφίλ σας, ο γιατρός σας θα μπορέσει να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο προϊόν από την σειρά STYLAGE® θα είναι το ιδανικότερο για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σας ανάγκες, τον τρόπο ζωής σας και την κατάσταση του δέρματός σας.

Η πλήρωση (όγκος) και η λείανση του δέρματος είναι άμεση με την χρήση των προϊόντων της σειράς STYLAGE®, με διάρκεια περίπου ενός έτους (1).

 

 

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία;

Ρυτίδες και Ατέλειες του Δέρματος

Βελτίωση της συνολικής όψης του δέρματός σας και των λεπτών ρυτίδων που προκαλούνται από τη γήρανση, το στρες, την κούραση, τον ταραχώδη τρόπο ζωής, τις κακές συνήθειες και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, π.χ. υπεριώδη ακτινοβολία (UV), περιβαλλοντική ρύπανση, αλλαγές της θερμοκρασίας κλπ. (STYLAGE® S, M, L).

Μαύροι κύκλοι και ‘Βαθουλώματα’ κάτω απο τα μάτια

Με το να μειωθούν τα σημάδια της κούρασης, το ευαίσθητο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο αναζωογονημένο και το βλέμμα σας φαίνεται πιο νεανικό και ξεκούραστο (STYLAGE® S).

Μύτη

Βελτίωση των ανωμαλιών στην περιοχή της μύτης, π.χ. καμπυλωτή μύτη, με μυτερή άκρη, προεξέχων κύρτωμα καθώς και μετατραυματικές ή μεταγχειρουργικές ανωμαλίες έτσι ώστε η μύτη σας να γίνει πιο ίσια και να έχετε μια κομψή εμφάνιση.

Χείλη

Διόρθωση των λεπτών ή ανομοιογενών χειλιών για μια ισορροπημένη, αρμονική όψη (STYLAGE® Special Lips).

Ζυγωματικά και Μάγουλα

Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να χάνεται ο όγκος στην περιοχή του προσώπου σας, ειδικά στην περιοχή των μάγουλων. Τα μάγουλα και τα έντονα ζυγωματικά σας κάνουν να φαίνεστε νεότεροι και πιο ελκυστικοί. Ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει τα gels υαλουρονικού οξέος υψηλής πυκνότητας, STYLAGE® XL ή STYLAGE® XXL, για να τονίσει περισσότερο τις γωνίες του προσώπου σας έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά σας να φαίνονται πιο έντονα και αντρικά ενώ ταυτόχρονα θα φέρει σε μια αρμονία τη δομή του προσώπου σας.

Πηγούνι και γραμμή σαγονιού

Η αναδιαμόρφωση μιας αδύναμης γνάθου προσδίδει μια μεγαλύτερη αίσθηση αρρενωπότητας (STYLAGE® XL ή STYLAGE® XXL). Οι έντονες γωνίες του σαγονιού και η τετραγωνισμένη του μορφή μπορούν να ενισχύσουν τη δύναμη του προφίλ σας.

Πρόσωπο, λαιμός και χέρια

Το θαμπό, ξηρό δέρμα μπορεί να ανανεωθεί με συνεδρίες βιο-αναζωογόνησης του δέρματος με το STYLAGE® Hydro ή το STYLAGE® HydroMax. Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την λήψη μιας σειράς μικροεγχύσεων (μικρο-ενέσεων) με πολύ λεπτές βελόνες έτσι ώστε το δέρμα σας να διατηρείται τέλεια ενυδατωμένο. Το δέρμα σας θα ανακτήσει τη φυσική του λάμψη και ζωντάνια.

Αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα

Μια μελέτη έδειξε ότι η συνολική αισθητική εμφάνιση βελτιώθηκε σημαντικά μέσα σε 1 χρόνο στο 87,5% των ασθενών που έλαβαν το ενέσιμο STYLAGE® XL για τη θεραπεία της λιποατροφίας του προσώπου (απώλεια όγκου).