Το 2007, Τα Laboratoires VIVACY κατοχύρωσαν την Τεχνολογία ‘IPN-Like’, την προηγμένη διαδικασία διασταυρούμενης σύνδεσης υαλουρονικού οξέος που καθιστά δυνατό τον σχεδιασμό προϊόντων υψηλής απόδοσης με ειδικές ιδιότητες τόσο σε ιατρικές όσο και σε αισθητικές εφαρμογές.
Όλα τα μονοφασικά, διασταυρούμενης σύνδεσης ενέσιμα STYLAGE® gels βασίζονται στην Τεχνολογία ‘IPN-Like’, η οποία χαρακτηρίζεται από τις μοναδικές ιξωδοελαστικές ιδιότητες και την ανώτερη βιοσυμβατότητα ιστού.

 

 

Τα πλεονεκτήμτα της Tεχνολογίας ‘IPN-Like’

Εξαιρετική ικανότητα ανόρθωσης (LIFTING)

Όλα τα προϊόντα STYLAGE® είναι ειδικά σχεδιασμένα για έγχυση σε διαφορετικές στιβάδες του δέρματος έτσι ώστε να μπορούν να ενισχύσουν (υποστηρίξουν) διαφορετικές αισθητικές εφαρμογές. Τα gels (γέλες) χαρακτηρίζονται από δύο διαφορετικές παραμέτρους:

  1. Η ελαστικότητα του κάθε προϊόντος βελτιστοποιείται ανάλογα με την επιδιωκόμενη ένδειξη: χαμηλότερη για λεπτές γραμμές και επιφανειακές ρυτίδες, υψηλότερη για βαθιές ρυτίδες ή παχύτερο δέρμα.
  2. Το ιξώδες του κάθε gel STYLAGE® είναι ειδικά προσαρμοσμένο για να ταιριάζει με την πυκνότητα του ‘στοχευμένου’ ιστού, έχοντας ως αποτέλεσμα μακράς διάρκειας αισθητική ενίσχυση.

Έτσι, η πολυχρηστική σειρά προϊόντων STYLAGE® παρέχει την δυνατότητα στον επαγγελματία να βελτιστοποιήσει το αισθητικό αποτέλεσμα για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Βιοδιασπώμενα προϊόντα

Τα προϊόντα STYLAGE® αποτελούνται από ένα εξαιρετικά διαφανές gel (γέλη) διασταυρούμενης σύνδεσης υαλουρονικού οξέος. Το gel είναι βιοσυμβατό και ενσωματώνεται άμεσα μέσα στον ιστό. Είναι μη-μόνιμο, δηλαδή αποδομείται από τον ίδιο τον μηχανισμό του σώματος και γι’ αυτό διασπάται φυσικά με την πάροδο του χρόνου.

Ο μέσος όρος διάρκειας του προϊόντος εξαρτάται από αρκετές παραμέτρους, όπως τον τύπο δέρματος, την περιοχή της έγχυσης, τον τρόπο ζωής του ασθενούς καθώς επίσης και την τεχνική της έγχυσης που χρησιμοποιείται από τον ιατρό.

Αντιοξειδωτικά οφελη

Όλα τα προϊόντα STYLAGE® είναι αποκλειστικά παρασκευασμένα με αντιοξειδωτικά, μαννιτόλη ή σορβιτόλη.

Η μαννιτόλη είναι ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας που βρίσκεται σε μια μεγάλη ποικιλία φρούτων, λαχανικών και φυτών. Χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία και έχει ενσωματωθεί στα gel STYLAGE® για να διατηρεί τις φυσικοχημικές ιδιότητες του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος.

Προστατευτική Δράση

Όταν μια βελόνα εισάγεται μέσα στον ιστό του δέρματος, η φλεγμονώδης αντίδραση (απόκριση) περιλαμβάνει ενεργοποίηση ενζύμων που παράγουν ελεύθερες ρίζες στο σημείο της ένεσης. Αυτά τα αντιδραστικά μόρια επιτίθενται στο υαλουρονικό οξύ (HA) που έχει εγχυθεί και προσπαθούν να διαλύσουν τη συνολική δομή του. Τα αντιοξειδωτικά, ‘περισυλλέκτες’ ελεύθερων ριζών, είναι χρήσιμα για τη μείωση και την πρόληψη της βλάβης από τις αντιδράσεις των ελεύθερων ριζών λόγω της ικανότητας τους να εξουδετερώνουν την ελεύθερη ρίζα χωρίς να σχηματίζεται άλλη. Παρέχουν την βέλτιστη αντίσταση στην αποδόμηση του gel (γέλης). Μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν στη σταθεροποίηση των φυσικοχημικών ιδιοτήτων του προϊόντος εντός της σύριγγας κατά την αποθήκευσή του σε θερμοκρασία δωματίου.

Η σορβιτόλη, όπως και η μαννιτόλη, είναι ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας που έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των ισχυρών ενυδατικών ιδιοτήτων της. Συμπληρωματικά με την σειρά προϊόντων STYLAGE® με μαννιτόλη, έχει προστεθεί και σορβιτόλη στο σκεύασμα STYLAGE® Hydromax, ένα προϊόν δερματικής πλήρωσης (filler) που αναπτύχθηκε ειδικά από τα Laboratoires VIVACY® για να βελτιώσει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Ως ένα πολύ υγροσκοπικό αντιοξειδωτικό, η σορβιτόλη βοηθά το δέρμα να κρατά το νερό για τη διατήρηση της υγρασίας έχοντας ως αποτέλεσμα ένα υγιές και νεανικό δέρμα.

Συμμόρφωση με τα Διεθνή Πρότυπα

Όλα τα προϊόντα STYLAGE® σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τα Laboratoires VIVACY® στη Γαλλία. Η ασφάλεια του προϊόντος και των πελατών είναι υψίστης σημασίας για τα Laboratoires VIVACY®. Οι ομάδες παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου, διασφάλισης ποιότητας και ρύθμισης συνεργάζονται τέλεια για να επιτύχουν αυτό το στόχο και να παρέχουν σταθερά ασφαλή, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Τα Laboratoires VIVACY® χρησιμοποιούν υψηλής καθαρότητας ενέσιμο υαλουρονικό οξύ ιατρικής ποιότητας από την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία που λαμβάνεται από βιοζύμωση και είναι μη ζωικής προέλευσης για την παρασκευή όλων των ιατρικών συσκευών STYLAGE®.

  • Αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών που παρέχονται από αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές.
  • Προσεκτικός χειροκίνητος έλεγχος της κάθε σύριγγας από ειδικά εκπαιδευμένους χειριστές.
  • Τακτικοί έλεγχοι των νόμιμων αρχών και των προμηθευτών.
  • Αξιολόγηση της διαδικασίας παραγωγής.
  • Έλεγχος τμημάτων εργασίας: ISO Class 7 Clean Room, ISO 5 flow.
  • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού.